субота, 31. март 2012.

Kraljevi ubjedljivi





Fantastično su izabranici Jose Mourinha otvorili utakmicu . Igrala se sedma minuta kada centaršut Ronalda u fantastičan pogodak pretvara Karim Benzema koji pravom bombom nije ostavio nikakve šanse golmanu domaćih da odbrani udarac.

Zaprijetio je potom i Ronaldo četiri minute kasnije, no njegov dalekometni šut završio je tik iznad prečke gola Osasune. Ipak, u 27. minuti Ronaldo je stigao do gola. Uzeo je loptu i sa nekih tridesetak metara fantastično šutirao, i pogodio mrežu Osasune za vodstvo od 2:0.

Odlično prvo poluvrijeme Kraljevi su zaokružili sjajnom akcijom za treći gol. Sjajnu akciju Madriđana završio je Gonzalo Higuain prelijepim lobom za rezultat prvog poluvremena od 3:0.

Na samom otvaranju drugog poluvremena Osasuna dolazi do gola. Centaršut  Roversia sa desne strane iskoristio je Nino koji glavom pogađa za smanjenje vodstva gostiju na 1:3.

Potom je Real propustio nevjerovatnu priliku. Higuain je zaobišao golmana Osasune Fernandeza, no zasmetao je Ronaldo, te je praktički već upisan gol propao. Osasuna je sa druge strane imala priliku preko Nekounama, no Casillas je odbranio.

Svoj drugi gol Ronaldo je postigao u 70. minuti susreta.  Iznudio je Portugalac slobodan udarc na vrhu šesnaesterca, da bi potpom snažno šutirao. Lopta je pogodila Lekića na putu do gola, te je prevarila Fernandeza za vodstvo Kraljeva od 4:1.

Sedam minuta kasnije novi gol u mreži Osasune. Ronaldo je ovaj put odlično centrirao, a Higuain sa svega nekoliko metara glavom pogađa za ubjedljvih 5:1.

Do kraja susreta promjene rezultata nije bila, ali je bilo crvenih kartona. Zbog prigovora je u 90. minuti isključen igrač Osasune Roland Lamah.


Нема коментара:

Постави коментар