четвртак, 26. април 2012.

11 metara daleko od 10. titule...


Real Madrid će morati da sačeka barem još jednu godinu kako bi osvojio desetu titulu prvaka Evrope. Drugi put za redom ispadaju iz polufinala, ovoga puta nakon jedanaesteraca.
Deseta će morati da se sačeka. Iako je Real Madrid ušao u revanš na Bernabeu sa solidnim rezultatom iz Minhena, nije uspeo ubedljivije da savlada minhenski klub, pa se otišlo u penale gde su Madriđani imali manje sreće, ili bolje rečeno, Bavarci su imali Nojera.

Jedanesterce za Real Madrid su promašili Ronaldo na opšte iznenađenje, Ramos, što se i očekivalo i Kaka, koji igra uplašeno i bez samopouzdanja otkako je stigao u madridski klub, zbog čega je sinoć i zaradio zvižduke na Bernabeu. Precizan je bio jedino iskusni Ćabi Alonso, ali to nije bilo dovoljno.

Iako je Murinjo odlično zatvorio Bavarce i stigao do produžetaka, kao loše odluke deluju zamene Benzeme i Ozila, koji bi verovatno bili bolji izvođači jedanaesterca nego Ramos i Kaka.

Na kraju, Bajern Minhen ide u finale sa Čelsijem, a Real Madrid će desetu titulu prvaka Evrope morati da potraži naredne sezone.

Нема коментара:

Постави коментар