четвртак, 12. април 2012.

Madrid se klanja "nezasitnom Ronaldu", on se šepuri: Riječ poraz ne postoji u mom rječniku!



TRIJUMFALNO je Real prošao teško gostovanje na Vicente Calderonu, s Cristianom Ronaldom u naslovnoj ulozi. Fantastični Portugalac zabio je gradskom rivalu hat-trick i danas je opet tamo gdje voli biti - na naslovnicama španjolskih medija.
Kraljevska večer Ronalda: Pogledajte kako se igraju utakmice "za naslov"



"Cristiano je nezasitan, a utakmica protiv Atletica ponovno je pokazala da je pravi vođa, igrač koji može povesti Real prema tituli", piše Marca, koja je pobrojala sve Ronaldove rekorde:
"Prvi sa sedam hat-trickova u sezoni, prvi s 20 golova na gostovanjima - Ronaldo je čovjek koji drži riječ"

"Prvi je igrač koji je na gostovanjima u jednoj sezoni zabio 20 golova, prvi je kojem je u jednoj sezoni sedam puta uspjelo postići hat-trick. Prošle sezone bio je najbolji strijelac, a ove je već sad stigao do 40 prvenstvenih golova. U svim je natjecanjima u 47 utakmica zabio 52 gola (40 Primera, 3 Kup kralja, 1 u Superkupu i 8 u Ligi prvaka). Treći je igrač Reala u povijesti koji je Atleticu uspio zabiti hat-trick, a treći je i u poretku igrača koji su za Real iznudili jedanaesterce - Ronaldu je to uspjelo 23 puta, a ispred njega su Hugi i Michel", naglašava Marca, koja Ronalda uzdiže u nebesa: "On je čovjek koji drži svoju riječ. Najavio je da će zabiti, a učinio je to tri puta, iako mu je malo nedostajalo i za četvrti pogodak."
Mourinhov stroj: U 32 kola sprašili 104 gola, izvan Bernabeua 44!

Real se odvojio od Barce na četiri boda, Ronaldo je opet zabljesnuo, a osobnu satisfakciju ima i Jose Mourinho, koji bi ove godine mogao ući u povijest Kraljevskog kluba. Real je u 32 prvenstvene utakmice u Primeri ove sezone zabio čak 104 gola (od toga je 40 Ronaldovih, što iznosi 38 posto ukupnog broja golova) i tri pogotka ih dijele od klupskog rekorda, koji je ostvaren u sezoni 1989./1990., pod vodstvom legendarnog Velšanina Johna Toschacka.


Нема коментара:

Постави коментар