недеља, 22. април 2012.

“Ronaldo je najbolji fudbaler na svetu”


Na konferenciji za medije nakon El Klasika, pomoćni trener Real Madrida veličao je heroja pobede nad Barselonom, Kristijana Ronalda.
Real Madrid je zabeležio trijumf nad Barselonom za koji je najzaslužniji Portugalac Ronaldo koji je postigao pobedonosni gol za svoj tim.
Dosledan svom bojkotu novinara, Žoze Murinjo se ponovo nije pojavio na konferenciji za medije, umesto njega svoje utiske o El Klasiku izneo je Aitor Karanka.
“Po mom mišljenju, Kristijano Ronaldo je najbolji fudbaler na svetu.”
“On je to ove sezone nebrojeno puta dokazao. Prošle godine nam je takođe doneo titulu u finalu Kupa kralja. Ronaldo je jednostavno fantastičan fudbaler.”, rekao je Karanka koji insistira da i pored velike pobede nad Kataloncima, trka za titulom nije u potpunosti završena.
“Liga nije još uvek odlučena. Predstoji nam još utakmica u koje moramo da uđemo maksimalno koncentrisani i motivisani kako bi obezbedili titulu šampiona.”
“Ova pobeda je velika nagrada za naše navijače kojima se moramo odužiti u meču sa Bajernom. Znamo šta nam je činiti, uz podršku naše publike na Bernabeu možemo da preokrenemo rezultat i stignemo deficit iz prvog meča.”, istakao je pomoćni trener Žozea Murinja.

Нема коментара:

Постави коментар