четвртак, 3. мај 2012.

Fešta na Sibelesu, "kraljevi" doneli trofej u Madrid!(VIDEO)


Igraci Real Madrid imali su fantastican docek u glavnom gradu Španije,gdje im je priredjena nezaboravna festa.Murinjovi izabranici posvetili titulu svojim vernim pristalicama.


Nakon tri godine posta, Real Madrid je vratio trofej u glavni grad Španije.

Na trgu Sibeles, koji je dobio naziv po istoimenoj boginji plodnosti i zaštitnici Madrida, organizovan je veličanstven doček igrača kraljevskog kluba koji su u Bilbau i teoretski potvrdili titulu u Španiji.

Na dočeku je bilo na stotine hiljada vernih navijača kojima su Murinjovi izabranici posvetili osvojenu titulu šampiona.

Iker Kasiljas, golman Real Madrida, bio je tradiconalno bio zadužen da okači zastavu oko vrata boginji Sibeles, a bio i je jedan od raspoloženijih igrača madridskog kluba na ovom dočeku.

"Zaslužujete ovu titulu, vi ste pravi navijači ovog kluba", poručio im je golman Real Madrida.

Kristijano Ronaldo, jedan od najvažnijih šrafova u timu Žozea Murinja, takođe, je podario ovaj trofej vernim pristalicama kraljevskog kluba.

"Veoma sam srećan, ovo mi je prvi trofej u šampionatu Španije i navijači ga zaslužuju. Ovo je bila nezaboravna sezona, igramo odlično i zaslužili smo naslov prvaka", rekao je CR7.

Ozil i Benezema su se takođe zahvalili na podršci "svim navijačima kraljevskog kluba", a Di Marija im je poručio da sledeće godine stiže trofej Lige Šampiona.

"Uživajte u ovome sada, a nadamo se da ćemo sledeće godine u grad doneti trofej Lige Šampiona", poručio je Argentinac.

Нема коментара:

Постави коментар