понедељак, 16. април 2012.

Xabi Alonso: "Real želi desetu titulu Lige Šampiona"


Fudbaler kraljevskog tima ističe da Real Madrid ima jaku želju da se ove godine po deseti put popne na krov Evrope i osvoji trofej Lige Šampiona po prvi put još od 2002. goine.
Real Madrid u utorak igra prvi meč polufinalnog okršaja protiv Bajern Minhena i Ćabi Alonso ističe da je kraljevski klub poptuno posvećen i motivisan pred duel sa Bavarcima.
U isto vreme značaj predstojećeg duela je utoliko veća kada se u obzir uzme činjenica da je Real stigao na dva koraka od osvajanja svog desetog trofeja Lige Šampiona.
„Liga Šampiona je jedan od najvažnijih turnira u svetu fudbala. Svesni smo koliko je važno osvojiti prestižni trofej i Realu doneti ukupno desetu titulu evropskog šampiona.“, rekao je Alonso.
Okršaj između Real Madrida i Bajern Minhena je duel između dva slavna tima koja su ostavili neizbrisiv trag kroz istoriju ovog prestižnog takmičenja.
Oba tima su osvajala trofej nakon što su igrali jedan protiv drugog u polufinalu i Alonso je svestan da je pred njegovim timom težak i neizvestan dvomeč.
Real i Bajern veže istorija, oba tima žarko žele još jedno finale Lige Šampiona i ko zna kome će to poći za rukom.“
„Lično, imam veliku želju da se nađem u finalu Lige Šampiona, baš kao i svi moji saigrači, tako da ćemo učiniti sve od sebe kako bi ostvarili taj cilj.“, istakao je fudbaler Real Madrida.

Нема коментара:

Постави коментар